Pondělí, 18 března, 2024

JSME TU PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJÍ
SKUTEČNĚ POZNAT PRAVDU

TELEGRAM – JAK ZAČÍT, MANUÁL 

Telegram je v současnosti bezkonkurenčně nejlepší, nejbezpečnější a nejperspektivnější HI-TECH chat messenger s více než 1 miliardou uživatelů a to zcela zdarma.

Je jedinečný v tom, že se zaměřuje na soukromí, šifrování a API s otevřeným zdrojovým kódem. Podporuje párování svého účtu přes tel. číslo. To usnadňuje vyhledávání kontaktů a takto snadno najdete své lidi na Telegramu právě podle jejich telefonního čísla. 

Telegram je o zaručeném soukromí a zabezpečení, není podřízen BIG-TECH společnostem šmírujícím, sbírajícím a prodávajícím vaše data

 

Aplikace je k dispozici pro iOSAndroidWindows , Mac a Linux . K Telegramu se můžete dostat také z webového prohlížeče a používat ho současne na mobilu, notebooku PC. 

 

Jak vytvořit účet Telegram v mobilní aplikaci

1. Stáhněte si aplikaci Telegram z obchodu Google Play nebo Apple App Store .

 

 

 

2. Spusťte aplikaci Telegram a klepněte na „Start messaging“.

 

 

 

 

3. Zadejte své telefonní číslo včetně kódu země. Na iPhonu klepněte na „Další“ a na Androidu pokračujte klepnutím na modrou šipku.

 

 

4. Telegram vám pošle textovou zprávu k ověření, zda vám telefonní číslo patří. Zkontrolujte své zprávy, poté zkopírujte a zadejte kód do aplikace a klepněte na „Další“ nebo na modrou šipku.

 

 

 

5. Vyplňte své křestní jméno, příjmení a pokud chcete, přidejte profilový obrázek. Nemusíte zadávat své skutečné jméno ani poskytovat skutečný obrázek o sobě. Až budete hotovi, klepněte na „Další“ nebo na modrou šipku.

 

Poté, co se zaregistrujete, vás Telegram požádá o povolení přístupu k vašim kontaktům a protokolu hovorů a uskutečňování a přijímání hovorů pomocí vašeho telefonu. Tato oprávnění můžete udělit nebo omezit, jak chcete.

 

Jak se přihlásit do desktopové nebo webové aplikace Telegram

1. Otevřete prohlížeč, který si vyberete, a přejděte na desktop.telegram.org a stáhněte si desktopovou aplikaci pro váš operační systém.

 

Download Telegram for Desktop

 

2. Spusťte desktopovou aplikaci Telegram a poté vyberte „Start messaging“.

3. Na obrazovce se zobrazí QR kód. Chcete -li jej aktivovat, otevřete v telefonu aplikaci Telegram, přejděte na „Nastavení“ a poté klepněte na „Zařízení“.

 

4 . Klepněte na „Naskenovat QR kód“ a podržte fotoaparát na QR kódu v desktopové aplikaci.

 

5. Po naskenování kódu budete přihlášeni ke svému účtu. Nyní můžete začít chatovat v Telegramu v desktopové aplikaci.

Pokud používáte Linux, pak pro instalaci je nejlépe použít následující příkazy:

  • sudo add-apt-repository ppa: atareo / telegram;

  • sudo apt-get update;

  • sudo apt-get install telegram.

 

Příkazy by měly zadat postupně přes terminál. Tím se zabrání všem možným obtížím, protože tímto způsobem se nainstalují všechny komponenty potřebné pro fungování. 

 

pastedGraphic_5.png

 

Také, pokud používáte Ubuntu, můžete si stáhnout Telegram prostřednictvím vestavěného aplikačního centra. Při prvním spuštění, bez ohledu na platformu, musíte zadat vaše telefonní číslo, ke kterému je přiložen účet, po kterém bude přijat potvrzovací kód. Musíte ho zadat do příslušného pole, po kterém se otevře nabídka aplikací. 

 

CZ24.NEWS na Telegramu

Dostávejte zprávy a aktuální informace přímo do Vašho telegramového účtu. Kliknete na tento link https://t.me/cz24news a zprávy přijdou za Vámi. 

Nebo ve svém telegramovém účtu kliknete na ikonu lupy v pravém horním rohu obrazovky. Do vyhledávacího pole zadejte CZ24.NEWS a otevřete si náš účet. 

Ve svém účtu v dolní části obrazovky kliknutím na „JOIN“ získáte nejnovější informace a neuniknou vám žádné důležité novinky.

 

Jak nás můžete propagovať?

Pokud chcete náš telegramový kanál sdílet s jinými lidmi stačí když jim zašlete tento link https://t.me/cz24news .

Přidání se do kanálu je pak velmi snadné. 

 

Nejnovější videa

Doporučujeme